Stichting In Beweging was aanwezig op de WoongemakPutten- beurs

Stichting Welzijn Putten – 28 maart 2018- Vandaag vond de succesvolle informatiemarkt van WoongemakPutten plaats in Stroud. Deze markt is georganiseerd door @gemeenteputten en SWP. Het thema was “gezond leven”. Na de opening die door Kees Paap van SWP werd verzorgd kreeg wethouder Nico Gerritsen een symbolische woonbon overhandigd door Kees. De bezoekers van de informatiemarkt kregen de kortingsbon na het invullen van een enquête. De korting is geldig bij de deelnemende organisaties van de informatiemarkt.
Ben je ook geïnteresseerd in langer thuis wonen? Houdt dan de informatiepagina van de Gemeente Putten in de gaten in het Puttens Weekblad. Hier lees je wekelijks “WoongemakPutten” nieuws en in de komende edities staan ook kortingsbonnen die je kunt besteden bij onze partners voor een lang, gezond en veilig leven in je eigen huis.

2018-06-07T22:10:00+00:00